Lakástalkshow

Legközelebb adásban: Január 20, Vasárnap

Ekkor lesz legközelebb Lakástalkshow

close
Január 20, Vasárnap
Lakas Talk Show 208 - Ambrus Attila - Bagossy Brothers
2. évad
8. epizód
Január 20, Vasárnap
Lakas Talk Show 209 - Kiraly-család - Szeder
2. évad
9. epizód
Január 26, Szombat
Lakas Talk Show 210 - Jakupcsek Gabriella - Carbonfools
2. évad
10. epizód
Január 26, Szombat
Lakas Talk Show 211 - Nagy Ervin & Borbely Alexandra - Saverne
2. évad
11. epizód
Január 27, Vasárnap
Lakas Talk Show 212 - Luxusfelesegek - Loci Jatszik
2. évad
12. epizód
Lakástalkshow

Tartalom

Az internetről a televízió képernyőjére költözik a Lakástalkshow. A beszélgetős műsorban többek között Tóth Vera, Kiss Ádám, Ganxsta Zolee, Schobert Norbert, Fluor Tomi és Alföldi Róbert is szerepel majd, a hírességeket továbbra is Lovász László, a népszerű műsorvezető kérdezi. 

A Lakástalkshow című műsorban ismert színészek, énekesek és humoristák vallanak majd magánéletükről, hivatásukról, ezúttal viszont nem a megszokott rutinválaszokat adva. A műsort egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik, az interjú ideje alatt pedig kizárólag a vendég és a műsorvezető tartózkodik a helyiségben, hogy még inkább megnyíljanak a hazai hírességek. A Lakástalkshow televíziós verziójában a beszélgetés mellett extra tartalmak is feltűnnek majd: a celebek bejátszásokban szembesülhetnek azzal, milyennek látják őket barátaik, rokonaik, hogyan vélekedik róluk és munkásságukról az utca embere.

A műsor házigazdája továbbra is az ismert műsorvezető, Lovász László lesz, aki 2012 óta vezeti az online műsort. A tévés verzióban viszont már nem csak a nappaliban, de a hálóban és a konyhában is beszélget vendégeivel, így minden egyes helyiségben életük más-más területeibe engednek bepillantást. Ráadásul minden epizódot élő zenei produkció zár, így többek között Palya Bea, Odett, Járai Márk és az Anna and the Barbies is zenél a műsorban.

Reklám

Kövess minket